Chatta, flörta och dejta

Födelsedatum

Menade du user@domain.com ×

I am over 18. I have read the Terms and Conditions, Privacy Policy, Cookie Policy, I understand & accept them. I also agree to receive email newsletters, account updates, notifications and communications from other profiles, sent by sweetandcasual.com.

Varför ska du ansluta dig till 32.000 medlemmar i dag?

Allt handlar om att flirta

Det handlar om att hitta människor i ditt område som vill ha en ganska avslappnad relation. Inga påtryckningar, låg dejting åtagande där det mest handlar om att flirta och bara ha roligt.

Vill du komma till mig på en kopp kaffe?

Du vet det ögonblick när någon säger “Vill du komma tillbaka till gruvan för en kopp kaffe"? Nåväl, den här webbplatsen tar dig till det tillfället. Det finns tusentals medlemmar som väntar på att du ska bjuda in dem på en kopp kaffe. Finn dem i dag.

Du kan behålla din kaka och äta den

Vi vill att du ska träffa så många människor som möjligt, då hjälper våra enkla flört verktyg dig att bryta isen för att slutligen börja träffa folk nära dig

Gå med idag!
Läs vad en del av våra medlemmar har att säga

Jag är inte riktigt så romantiskt lagd och med tanke på att jag nyligen skilt mig, vill jag inte ha ett fast förhållande, men jag har dejtat ett par killar från den här siten och åkte även bort för en stygg helg med en utav dem.

Anonym, Manchester, Storbritannien

Absolut beroende av den här siten. Älskar "flirt" -funktionen.

Viktoria

Jag har träffat någon och vi är båda vill ha något avslappnat. Vi båda är upptagna yrkesmänniskor som reser mycket så det här passar oss.

James, Storbritannien

Var inte riktigt beredd på reaktionen jag skulle få när jag laddade upp mina profilbilder. Jag skulle definitivt rekommendera att medlemmarna laddar upp en bra bild upp.

Andrea, London