Chat, flirt og date

Fødselsdato

Mente du user@domain.com ×

I am over 18. I have read the Terms and Conditions, Privacy Policy, Cookie Policy, I understand & accept them. I also agree to receive email newsletters, account updates, notifications and communications from other profiles, sent by sweetandcasual.com.

Hvorfor ikke gøre det samme som 32.000 medlemmer i dag?

Det er bare om at flirte

Her gælder det om at finde andre i nærheden, som også har lyst til et casual forhold. Uforpligtende dating uden bånd, hvor det kun går ud på at flirte og have det sjovt.

Skal vi tage kaffen hjemme hos mig?

Kender du det, når nogen spørger "Skal vi tage kaffen hjemme hos mig?". Tja, herinde går vi lige til sagen. Der er rigtig mange medlemmer, som gerne vil inviteres på kaffe. Find dem i dag!

Her må du både se og røre

Vi ønsker, du møder så mange som muligt, og vores nemme flirt-redskaber hjælper dig med at bryde isen og komme ud at møde mennesker i nærheden.

Tilmeld dig i dag!
Læs, hvad nogle af vores medlemmer siger

Jeg er ikke særligt romantisk, og efter en nylig skilsmisse har jeg ikke lyst til at binde mig fast. Men jeg har datet et par fyre fra sitet her og tog endda på en fræk weekend med en af dem.

Anonym, Aalborg

Absolut vild med sitet. Elsker deres 'blink' feature.

Viktoria

Jeg har mødt en, og vi vil gerne begge holde det casual. Vi har travlt med job begge to og rejser meget, så det her passer os fint.

Jakob, København

Var ikke lige forberedt på den reaktion, jeg fik på mit profilfoto. Anbefaler ubetinget andre at komme et 'pænt' billede på.

Anna, Århus