Chat, flirt en date

Geboortedatum

Bedoelde je user@domain.com ×

I am over 18. I have read the Terms and Conditions, Privacy Policy, Cookie Policy, I understand & accept them. I also agree to receive email newsletters, account updates, notifications and communications from other profiles, sent by sweetandcasual.com.

Om welke reden zou jij je vandaag aansluiten bij 32.000 leden?

Het draait allemaal om het flirten

Dit gaat over het vinden van mensen in jouw eigen omgeving die blij zijn met een vrijblijvende relatie. Geen verplichtingen, geen hoge verwachtingen, wel flirten en plezier.

Kom je dit keer koffie drinken bij mij?

Ken je dat spannende moment waarop je uitgenodigd wordt voor "een kop koffie op de bank"? Deze site brengt je razendsnel naar dat moment. Er zijn duizenden leden die jou maar wat graag op hun bank hebben. Vind ze vandaag nog.

Je kunt van veel walletjes eten

We willen dat je zoveel mensen ontmoet als mogelijk is, onze 'flirt hulpmiddelen' helpen je het ijs te breken zodat je onmiddelijk kunt beginnen met de eerste ontmoetingen.

Doe mee!!
Lees wat sommige van onze leden te vertellen hebben

Ik ben niet echt op zoek naar een relatie, ik kom net uit een scheiding en wil gewoon geen relationele verplichtingen, maar ik heb een paar mannen ontmoet via deze site en heb zelfs een stout weekend gehad met één van hen.

Anoniempje, Manchester, UK

Ik ben totaal verslaafd aan deze site. Vooral de 'knipoog' is te gek.

Victoria

Ik heb iemand ontmoet, we zijn beiden blij met de vrijblijvendheid. We hebben allebei een drukke baan waarin veel gereisd wordt, dus dit bevalt ons goed.

James, UK

Ik was niet voorbereid op de reactie die ik ontving toen ik mijn profielfoto's plaatste. Ik raad iedereen aan om een beschaafde foto te plaatsen.

Andrea, London