Chat, flørt og date

Fødselsdato

Mente du user@domain.com ×

I am over 18. I have read the Terms and Conditions, Privacy Policy, Cookie Policy, I understand & accept them. I also agree to receive email newsletters, account updates, notifications and communications from other profiles, sent by sweetandcasual.com.

Hvorfor burde du melde deg inn på siden med 32.000 medlemmer i dag?

Det hele dreier seg om flørting

Det handler om å finne mennesker i ditt nærområde som også ønsker et uforpliktet forhold. Ingen press, kun uforpliktet dating hvor det dreier seg om flørting og ha det gøy!

Vil du bli med meg hjem og ta en kaffe?

Du vet når noen sier til deg ''vil du bli med meg hjem og ta en kaffe''? Vel, denne siden skaper slike muligheter for deg. Det er tusenvis av medlemmer som venter på at du inviterer dem på en kaffe hjemme hos deg. Finn dem i dag.

Du kan få i både pose og sekk

Vi ønsker at du møter mange mennesker, derfor har vi laget forskjellige flørtetjenester slik at det er lettere å bryte isen og møte mennesker i nærheten av deg.

Bli medlem i dag!
Les hva noen av våre medlemmer har å fortelle

Jeg er egentlig ikke så interessert i romatiske forhold og har akkurat gått igjennom en skilsmisse. Jeg har ikke hatt lyst til å gå inn i et serriøst forhold, men jeg har datet et par fyrer fra denne siden og også hatt en erotisk helg med han ene.

Anonym, Horten, Norge

Helt hekta på denne siden. Jeg elsker funksjonen hvor man kan sende 'kyss'.

Jenny

Jeg har mødt noen og vi er begge meget glad for å føre et åpent forhold. Vi begge har det veldig travelt med arbeid og reiser mye.

Petter, Norge

Jeg var ikke forberedt på den reaksjonen jeg ville få etter jeg lastet opp mine profilbilder. Jeg kan helt klart anbefale medlemmer til å laste opp et flott bilde av seg selv.

Susanne, Oslo