Κουβεντιάστε, φλερτάρτε και συναντηθείτε

Γενέθλια

Μήπως εννοείτε user@domain.com ×

I am over 18. I have read the Terms and Conditions, Privacy Policy, Cookie Policy, I understand & accept them. I also agree to receive email newsletters, account updates, notifications and communications from other profiles, sent by sweetandcasual.com.

Γιατί πρέπει να εγγραφείτε και να γίνετε ένα από τις 32,000 μέλη σήμερα;

Είναι όλα για το φλέρτ

Αυτό έχει να κάνει με την εύρεση ανθρώπων στην περιοχή σας οι οποίοι θέλουν να έχουν μία περιστασιακή σχέση. Καμία πίεση, χαμηλές υποχρεώσεις στα ραντεβού και όλα είναι για το φλερτ και απλά για διασκέδαση.

Θέλεις να επιστρέψεις κοντά μου για έναν καφέ;

Ξέρετε εκείνη τη στιγμή όταν κάποιος λέει "Θέλεις επιστρέψεις κοντά μου και να πιούμε έναν καφέ"; Λοιπόν αυτή η ιστοσελίδα θα σας οδηγήσει σε αυτό το σημείο. Υπάρχουν χιλιάδες μέλη που σας περιμένουν για να τους καλέσετε για ένα καφέ. Βρείτε τους σήμερα.

Μπορείτε να έχετε το κέικ σας και να το φάτε

Θέλουμε να συναντήσετε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους, και τα εύκολα εργαλεία μας για το φλερτ θα σας βοηθήσουν να σπάσετε τον πάγο και τελικά να αρχίσετε να συναντήσετε τους ανθρώπους κοντά σας.

Εγγραφείτε σήμερα!
Διαβάστε τι πρέπει να πουν κάποια από τα μέλη μας

Δεν είμαι και πολύ ρομαντικός και πρόσφατα έχω πάρει διαζύγιο και δεν θέλω να έχω μια δεσμευμένη σχέση, αλλά είχα ραντεβού με κάποια παιδιά από αυτήν την ιστοσελίδα και με ένα από αυτά είχαμε βγει για ένα άτακτο Σαββατοκύριακο.

Ανώνυμος, Μάντσεστερ, Ηνωμένο Βασίλειο

Απολύτως κολλημένος με αυτήν την ιστοσελίδα. Μου αρέσει το χαρακτηριστικό «κλείσιμο ματιού».

Βικτώρια

Έχω συναντήσει κάποιον και είμαστε και οι δύο ευχαριστημένοι να είμαστε περιστασιακοί. Και οι δύο μας είναι πολυάσχολοι επαγγελματίες που ταξιδεύουν πολύ, για αυτό μας ταιριάζει.

Τζέιμς, Μεγάλη Βρετανία

Δεν ήμουν προετοιμασμένος για την αντίδραση που θα πάρω όταν πρόσθεσα τις φωτογραφίες στο προφίλ μου. Θέλω να συστήσω σε άλλα μέλη να προσθέσουν τις αξιοπρεπείς φωτογραφίες τους.

Ανδρέα, Λονδίνο